A chocoMe idén is győztes színekben tündökölt a rangos londoni Academy of Chocolate (Londoni Csokoládé Akadémia) díjkiosztóján. A tavasszal megrendezett világversenyen a manufaktúra által jegyzett öt csokoládékülönlegesség is komoly elismerésben részesült.
A chocoMe ikonikus Raffinée-jának családjából négy termék is megbabonázta a gasztro-szakértőkből álló szakmai zsűrit. A díjátadó Londonban zajlott július 8-án, ahol a chocoMe alapítója Mészáros Gábor személyesen vehette át a díjakat.
A díjazott Raffinée termékek:
– Tonkababos tejcsokoládéval és kakaóporral bevont szicíliai mandula / ezüst
– Guérande sós szőkecsokoládéval bevont szicíliai mandula hántolt ostyával / bronz
– Szicíliai mandula Arabica kávéval ízesített étcsokoládéval bevonva, kardamommal / bronz
– Mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró / bronz
A díjazott Raffinée-k ízkölteményei minden érzékszervet rabul ejtenek, de nincs ez másként az idén bevezetésre került chocoMe Voilé egyik újításával sem:
– Kandírozott bergamot héj venezuelai étcsokoládéval bevonva / bronz