Megkezdődött a foglalás a március 5. és 11. közötti tavaszi Országos Étterem Hétre, melynek keretében a résztvevő éttermek már 3300 forinttól háromfogásos menüsorokat kínálnak.
A tavaszi programhoz több mint 100 étterem csatlakozott – tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t.
A résztvevő éttermek mindegyike igyekszik bemutatni saját konyhája legjavát, így a vendégek a gasztronómia legkülönbözőbb területeiről kóstolhatnak menüsorokat. A tradicionális ételek mellett a különleges fogásokból idén sem lesz hiány: akasztói ponty, kecskekolbász, ördöghal vagy akár tintahalba töltött csirkemáj is megkóstolható a program keretében.
A 3 fogásos menük ára továbbra is 3300 forintos áron érhető el, amely már tartalmazza a szervízdíjat is. Néhány étterem idén is készül prémium menüsorokkal, ezek 4900 forintos áron érhetőek el.
Asztalt foglalni kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül lehet.