A Starbucks karakteres, mégis lágy ízű eszpresszóval szélesíti kávékínálatát.
A latinamerikai és kelet-afrikai kávékultúra legjavát egyesítő, világos pörkölésű Blonde Roast egy újgenerációs, könnyű, de erőteljes eszpresszó, amelyet akár Cappuccino, hosszúkávé, tejeskávé vagy éppen vaníliás italkülönlegesség formájában is fogyaszthatnak a vendégek.
„A kávé több mint egyszerű ital. A kávé közösséget formál, kapcsolatokat teremt, felejthetetlen élményeket nyújt. A Starbucksban ezzel a szemlélettel készítjük el az italokat, és ennek megfelelően minden csészénél a teljességre, tökéletességre törekszünk”
– mondta el a Starbucks filozófiájáról Kerek Fanni, a márka brand managere. Az új Blonde Roast kávét is ebben a szellemben alkotta meg a kávézólánc, ugyanakkor kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy az új alapkávé a mindennapoknak is tökéletes kiegészítője legyen. A Blonde Roast lágy ízvilága valójában egy igazi energiabombát rejt, amellyel akár a sötétebb téli napokat is gördülékenyebben, lendületesebben vesszük.
Eklektikus ízvilág
A Blonde Roast könnyed, világos pörkölésű eszpresszó, természetes citrusos édességgel, amelynek köszönhetően minden eddiginél kevesebb cukorral, édesítőszerrel fogyaszthatjuk kávénkat. A Blonde Roast különleges egyvelege a Latin-Amerikából és a Kelet-Afrikából származó kávébaboknak, a nem mindennapi párosítás selymes textúrát és a többi Starbucks kávéhoz képest változatlan koffeinmennyiséget eredményez. Az új termék így a durvább pörkölésű kávék erejét hordja magában, miközben ízvilága lágyabb, könnyedebb.
A Blonde Roast januárt 8-tól már elérhető és a menü állandó részévé vált a Starbucks üzleteiben. Elkészítéséért nem számolnak fel külön díjat a Starbucks baristái, így bármikor kérhetjük a megszokott italainkat az újfajta pörköléssel.