A hosszú és hideg tél után itt az idő, hogy friss lendületet vegyünk, és mi lehetne jobb módja ennek, mint egy csábítóan illatos, különleges ízvilágú kávé? A Starbucks idén tavasszal a levendula varázsával hozza el a melegebb napok hangulatát, hogy minden korty egy kis napsütést csempésszen a mindennapokba.
Levendulás ízelmények a csészében
A levendula idén tavasszal három különleges italban is fõszerepet kap. Az Iced Lavender Flavour Latte a tökéletes belépő a levendulás kávék világába: a Starbucks Blonde® Espresso eleganciája, a jeges zabital frissessége és a levendula ízű hideg tejhab teszik ellenállhatatlanná. Akik inkább a meleg italokat részesítik előnyben, azoknak a Lavender Flavour Velvet Latte nyújthat otthonos, krémes ízélményt.
A merészebb ízek kedvelői pedig az Iced Lavender Flavour Matcha Latte mellett dönthenek. Ez a jeges különlegesség a matcha intenzív zöldteás karakterét ötvözi a levendula lágy aromájával, igazi harmónikus kombinációt alkotva. Akik pedig egy krémes, kávémentes finomságra vágynak, a Lavender Flavour Creme Frappuccino® blended beverage-ben találhatják meg a szezon kedvencét.
Visszatérő kedvenc: White Mocha Iced Oat Shaken Espresso
A tavaszi szezon nemcsak új ízeket, hanem egy régi kedvenc visszatérését is magával hozza: a White Mocha Iced Oat Shaken Espresso újra elérhető a Starbucks menüjén. A jeges zabital, a világos pörkölésű eszpresszó és a fehércsokoládés eszencia együttese garantáltan feldobja a tavaszi napokat.
Variáljuk kedvünk szerint!
A Starbucks idén tavasszal is nagy hangsúlyt fektet az egyéni ízlésnek megfelelő testreszabhatóságra. Akár a jeges italok rajongói vagyunk, akár a meleg kávék nyújtanak számunkra komfortot, számtalan lehetőség közül válogathatunk. A házias tej helyett dönhetünk növényi alapú alternatívák mellett is plusz költség nélkül. Emellett az italok ízvilágát is variálhatjuk: dupla vagy tripla eszpresszó shot, tejszínhab, Cream Cold Foam vagy különböző pörkölésű kávék közül is választhatunk.